KAJ SLEDI,
KO OSVOJIM OSNOVE JIU-JITSA?

Struktura Gracie Barra programov določa tri glavne faze razvoja učencev: program GB1 – osnove Jiu-Jitsa, GB2 – nadaljevalni program in GB3 – napredni program. Te faze Jiu-Jitsa kažejo na različne stopnje zrelosti, vsak učenec pa skozi njih napreduje s svojim lastnim tempom, neodvisno od drugih učencev.

Za razliko od programa GB1, ki se osredotoča na temelje in glavne principe ter filozofije Brazilskega Jiu-Jitsa, je program GB2 zgrajen na tehnikah in vajah visokega nivoja, ki začnejo oblikovati individualne igre vsakega učenca, skozi razvoj refleksov, hitrosti, odzivnega časa ter seveda prehodov med tehnikami.

Po nekaj mesecih v programu GB2, učenci večinoma začnejo čutiti globljo povezavo z Gracie Barra filozofijo, s svojimi trening partnerji, kot tudi večjo mero discipline in predanosti do zdravih življenjskih navad, ki jih držijo v dobri telesni pripravljenosti.

V programu GB2 so treningi osnovani na odprtem pristopu k učenju in vključujejo tehnike iz različnih stilov grapplinga, kot so rokoborba, judo, sambo in seveda Gracie Barra Jiu-Jitsu.
Gracie Barra Logo
Kontakt
Gracie Barra Ljubljana
Šmartinska cesta 106,
1000 Ljubljana
info@gbljubljana.si
Začasno zaprto
Copyright © 2021 GRACIE BARRA all rights reserved.
power-offcross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram